Repertoire

Harmonie de Eendragt heeft een verrassend repertoire bestaande uit hedendaagse muziek, marsen en echte harmoniemuziek.

Nieuwsgierig, hieronder vindt je een aantal van de muziekstukken die wij momenteel instuderen voor onze komende concerten. Bekijk ook onze agenda waar en wanneer wij een concert hebben. We hopen dat je dan live van onze muziek komt genieten!

frozenHighlights from Frozen

En dan is Disney er weer in geslaagd een klassieker te produceren, Frozen. Nu al een van de beste animatiefilms van Disney ooit. Prachtige beelden die een hartverwarmend verhaal vertellen en dat alles met mooie muziek. In deze medley hoort u o.a.: Vuelie, Do You Want to Build a Snowman?, For the First Time in Forever en natuurlijk Let It Go.

 

 

PixarMagicPixar movie magic

In 1995 bracht Pixar Toy Story uit. Sinds die tijd kunnen wij genieten van hartverwarmende verhalen en onvergetelijke personages. En dit genieten is niet alleen voor kinderen maar voor publiek van alle leeftijden. Michael Brown componeerde een geweldige medley van de bekende melodieën van Pixar movies. In deze compositie is te horen: The Glory Days (The Incredibles), The Spirit of Adventure (Up), Ratatoulle Main Theme, The Big Race (Cars) en You’ve got a Friend (Toy Story)

 

koning

Laudate Regem, componist Matthias van Nispen tot Pannerden

Laudate Regem, oftewel: lof aan de koning! Na 33 jaar vorstin te zijn geweest heeft Beatrix, koningin der Nederlanden, op 30 april 2013 de troon overgedragen aan haar oudste zoon, Willem-Alexander. Voor deze bijzondere gebeurtenis schreef Matthias van Nispen tot Pannerden een majestueus werk voor het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. Deze compositie klonk op de Dam op het moment dat de nieuwe koning na zijn inhuldiging de Nieuwe Kerk in Amsterdam verliet. Gedenkwaardige muziek voor een gedenkwaardige gelegenheid..

 

la storiaLa Storia, Jacob de Haan

Gewoonlijk wordt filmmuziek bij de in een draaiboek vastgelegde afhandeling geschreven. Dat het ook andersom kan bewijst Jacob de Haan met het werk La Storia. Het werk is toegesneden op creatieve muzikanten en toehoorders. Want voor één keer mag de luisteraar zonder gebonden te zijn aan het commentaar van een componist een eigen verhaal bij de muziek verzinnen.

 

Venice_Carnival_-_Masked_Lovers_(2010)Carnival of Venice

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.