Repertoire

Harmonie de Eendragt heeft een zeer verrassend repertoire bestaande uit hedendaagse muziek, marsen en echte harmoniemuziek. 

Op dit moment houden wij ons met name bezig met muziek die terug gaat naar onze roots binnen de harmoniemuziek. Daarnaast zijn we ook enkele nummers aan het instuderen die we gezamenlijk met 3 andere verenigingen zullen gaan spelen op 25 november aanstaande.

Na 25 november starten we met ons ‘halfvasten’-repertoire. Wat dat precies inhoud? Kom luisteren op 9 maart 2024! Het zal je dan zeker allemaal duidelijk worden!

Hieronder vind je enkele nummers die wij de afgelopen periodes hebben uitgevoerd.

frozen

Highlights from Frozen

En dan is Disney er weer in geslaagd een klassieker te produceren, Frozen. Nu al een van de beste animatiefilms van Disney ooit. Prachtige beelden die een hartverwarmend verhaal vertellen en dat alles met mooie muziek. In deze medley hoort u o.a.: Vuelie, Do You Want to Build a Snowman?, For the First Time in Forever en natuurlijk Let It Go.

PixarMagic

Pixar movie magic

In 1995 bracht Pixar Toy Story uit. Sinds die tijd kunnen wij genieten van hartverwarmende verhalen en onvergetelijke personages. En dit genieten is niet alleen voor kinderen maar voor publiek van alle leeftijden. Michael Brown componeerde een geweldige medley van de bekende melodieën van Pixar movies. In deze compositie is te horen: The Glory Days (The Incredibles), The Spirit of Adventure (Up), Ratatoulle Main Theme, The Big Race (Cars) en You’ve got a Friend (Toy Story)

koning

Laudate Regem, componist Matthias van Nispen tot Pannerden

Laudate Regem, oftewel: lof aan de koning! Na 33 jaar vorstin te zijn geweest heeft Beatrix, koningin der Nederlanden, op 30 april 2013 de troon overgedragen aan haar oudste zoon, Willem-Alexander. Voor deze bijzondere gebeurtenis schreef Matthias van Nispen tot Pannerden een majestueus werk voor het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. Deze compositie klonk op de Dam op het moment dat de nieuwe koning na zijn inhuldiging de Nieuwe Kerk in Amsterdam verliet. Gedenkwaardige muziek voor een gedenkwaardige gelegenheid..

la storia

La Storia, Jacob de Haan

Gewoonlijk wordt filmmuziek bij de in een draaiboek vastgelegde afhandeling geschreven. Dat het ook andersom kan bewijst Jacob de Haan met het werk La Storia. Het werk is toegesneden op creatieve muzikanten en toehoorders. Want voor één keer mag de luisteraar zonder gebonden te zijn aan het commentaar van een componist een eigen verhaal bij de muziek verzinnen.

Venice_Carnival_-_Masked_Lovers_(2010)

Carnival of Venice

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.