Agenda en Nieuws

Agenda

25-11-2023

De Eendragt slaat de handen ineen met St. Cecilia uit Haarsteeg, EMM uit Elshout en De Eendracht uit Heusden tijdens deze mooie avond, een voorproefje op een groter project in 2024! Toegang gratis!

24-12-2023

Opleidingsorkest Animato verzorgt de muzikale omlijsting van de gezinsmis.
Locatie: Kerk Nieuwkuijk
Aanvang: 17:00

09-03-2024

Uitwisselingsconcert met Harmonie Concordia uit Reusel met als thema “Halfvasten”.

07-04-2024

Opluisteren van de Heilige Mis te Nieuwkuijk. Aanvang H. Mis 9.30u

04-05-2024

Dodenherdenking in Nieuwkuijk en Vlijmen

Harmonie De Eendragt zal in Zowel Nieuwkuijk als Vlijmen acte de presence geven. In Nieuwkuijk op het kerkplein en in Vlijmen bij het monument aan de St. Catharinastraat. Beide locaties vanaf 19.45u.

Nieuws

 
We krijgen een nieuw logo!

 

Rick heeft de uitdaging aangenomen om voor ons een compleet nieuw logo te ontwikkelen. De ruwe versie hebben we stiekem al bekeken en heeft al onze verwachtingen zeker overtroffen! We gaan ervan uit dat Rick ook jullie snel ons nieuwe, opgepoetste logo kan laten zien!

 

Op zoek naar een voorzitter!

Wij hebben een mooie vacature openstaan. Lijkt het voorzitterschap jou iets? Kun je verbaal goed uit de voeten en zit je organisatorisch en sociaal goed in elkaar? Dan zou De Eendragt heel erg goed bij je kunnen passen! Informeer vrijblijvend of schuif eens een keertje aan bij een bestuursvergadering dan heb je meteen een impressie van hoe wij te werk gaan.

Mocht je iemand kennen die bij ons zou passen? Ook dan komen we graag met je in contact!

 

Sfeerimpressies van optredens

8-11-2022

Disney / kinderconcert, een daverend succes

Het speciale disney thema / kinderconcert van afgelopen zondag was, met ruim 120 bezoekers,  een groot succes. In het onderstaande filmpje een korte sfeer impressie.

Met dank aan heusden.nieuws.nl en Wil Gulpen

11-7-2022

Buitenconcert groot succes.

Het buitenconcert van afgelopen zondag was een groot succes. Onder een aangenaam zonnetje en met veel publiek werden schitterende muziek ter gehore gebracht. Het grote orkest en leerlingen orkest Animato speelde zowel een eigen programma als samen.  Uniek was dat jeugdlid Renske zelf Animato dirigeerde. Top gedaan Renske. Je hebt talent.

 

10-5-2022

Succesvol concert met De Cromvoirtse fanfare

Afgelopen zondag 8 mei gaf Harmonie de Eendragt samen met De Cromvoirtes Fanfare een succesvol concert. Beide orkesten brachten een afwisselend programma te horen met zowel klassieke als moderne muziek o.a. uit films en musicals. Voor beide dirigenten Menno Bats (De Eendragt) en Hans van Leeuwen (Cromvoirtse Fanfare) was het de eerste keer dat ze een echt concert gaven met hun orkesten. Op 22 mei zal De Eendragt weer te horen zijn als het de ochtend mis in de Elshoutse kerk opluistert.

 

15-9-2021

Harmonie brengt weer Serenade

Dinsdag avond 14 September bracht Harmonie de Eendracht voor het eerst sinds de Corona pandemie weer een Serenade. Echtpaar Kivits werd verrast met een muzikale groet om hun 60 jarig huwelijksfeest te vieren. Cees Kivits is al vanaf jongs af aan muzikant en al jaren trouw lid van onze Harmonie. Als dank voor het feit dat zijn vrouw hem iedere maandag avond moet missen kreeg zij een bosje bloemen. We wensen het echtpaar nog vele gelukkige jaren samen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.