Agenda en Nieuws

8-11-2022

Disney / kinderconcert groot succes

Het speciale disney thema / kinderconcert van afgelopen zondag was, met ruim 120 bezoekers,  een groot succes. In het onderstaande filmpje een korte sfeer impressie.

Met dank aan heusden.nieuws.nl en Wil Gulpen

2-10-2022

Speciaal Kinderconcert 

Op zondag 6 november geeft Harmonie de Eendragt een speciaal kinderconcert. Tijdens deze uitvoering brengt het orkest muziek ten gehore uit diverse kinderfilms, zoals o.a. Up, How to train your dragon, Avengers endgame en Encanto. Het concert begint om 14:00 en vindt plaats in Caleidoscoop te Vlijmen, Gratis entree

11-7-2022

Buitenconcert groot succes.

Het buitenconcert van afgelopen zondag was een groot succes. Onder een aangenaam zonnetje en met veel publiek werden schitterende muziek ter gehore gebracht. Het grote orkest en leerlingen orkest Animato speelde zowel een eigen programma als samen.  Uniek was dat jeugdlid Renske zelf Animato dirigeerde. Top gedaan Renske. Je hebt talent.

Buitenconcert 10 juli 

Komende zondag geeft Harmonie de Eendragt bij het patronaat in Nieuwkuijk een buitenconcert. Het concert begint om 12:00. Naast het “grote orkest” Speelt ook ons Leerlingen Orkest Animato. Tijdens het concert is muziek te horen uit o.a. de Films Up, Aladdin, Captain American. Bij mooi weer speelt de Harmonie buiten,  bij slecht weer binnen.

10-5-2022

Succesvol concert met De Cromvoirtse fanfare

Afgelopen zondag 8 mei gaf Harmonie de Eendragt samen met De Cromvoirtes Fanfare een succesvol concert. Beide orkesten brachten een afwisselend programma te horen met zowel klassieke als moderne muziek o.a. uit films en musicals. Voor beide dirigenten Menno Bats (De Eendragt) en Hans van Leeuwen (Cromvoirtse Fanfare) was het de eerste keer dat ze een echt concert gaven met hun orkesten. Op 22 mei zal De Eendragt weer te horen zijn als het de ochtend mis in de Elshoutse kerk opluistert.

08-04-2022

Zaterdag 16 april speelt Harmonie de Eendragt tijdens “Heel Nieuwkuijk zingt”. Dit evenement is bedoelt om Team Roparun Nieuwkuijk te ondersteunen. Ons Orkest speelt van 15:00 tot 15:30 in Partycentrum De Ster. Het zal voor de eerste keer in ruim 2 jaar zijn dat Harmonie de Eendragt weer live te horen is.

24-02-2022

Planning concerten

Binnenkort kunt u weer naar ons orkest komen luisteren. Hieronder een kort overzicht van de geplande concerten

  • 16 april, concert voor de Roparun in Nieuwkuijk
  • 8 mei moederdagconcert met fanfare van Cromvoirt
  • 22 mei kerk Elshout

Zodra de tijden bekent zijn zullen wij dit melden

15-9-2021

Harmonie brengt weer Serenade

Dinsdag avond 14 September bracht Harmonie de Eendracht voor her eerst sinds de Corona pandemie weer een Serenade. Echtpaar Kivits werd verrast met een muzikale groet  om hun 60 jarig huwelijksfeest te vieren. Cees Kivits is al vanaf jongs af aan muzikant en al jaren trouw lid van onze Harmonie. Als dank voor het feit dat zijn vrouw hem iedere maandag avond moet missen kreeg zij een bosje bloemen. We wensen het echtpaar nog vele gelukkige jaren samen.

10-11-2021

Vacature voorzitter

Vorige week heeft voorzitter André Timmermans besloten terug te treden als voorzitter. Wij vinden het erg jammer dat André zijn functie neerlegt maar we begrijpen zijn besluit en hebben begrip voor zijn vertrek. Door het vertrek van André zijn wij op zoek naar een nieuwe voorzitter.

Wij gaan natuurlijk zelf opzoek maar, wij kunnen natuurlijk wel wat hulp gebruiken. Dus bent u of weet u iemand die enthousiast is om onze harmonie te leiden en een warm hart voor het Nieuwkuijkse verenigingsleven heeft. Meld dit dan bij een van onze leden of mail naar: harmoniedeeendragt@gmail.com

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.