2017

8 juli Animato – Op deze avond zal Animato spelen op het zomeravondconcert van Fanfare EMM uit Elshout. Aanvang 19.30u ’t Rad in Elshout.

9 juli Animato en Groot orkest – Om 13.00u zullen Animato en De Eendragt u muzikaal een fijne vakantie toewensen. Locatie Pannenkoekenhuis D’n Berepot in Nieuwkuijk.

27 augustus Augustinusdag (Info volgt) – Ensemble.

4 september Groot orkest – De wekelijkse repetities beginnen weer! Elke maandag vanaf 19.45u bij Café D’n Bork in Nieuwkuijk.

6 september Animato – De wekelijkse repetities beginnen weer! Elke woensdag van 18.45u tot 19.45u Wolfshoek 68 te Elshout.

7 oktober Groot orkest – Uitwisselingsconcert met Muziekvereniging Leerdam. Dit concert vindt plaats bij Café De Harmonie in Haarsteeg.

13 t/m 15 oktober Animato – Muziekweekend

9 december Alle leden – Kerststerrenaktie! Vanaf 10.00u in Nieuwkuijk.

16 december Groot orkest – De Kuijkse Avond. I.s.m. Cabaretgroep ‘Wè nou wir` en zanggroep ‘Switch’ bij Café D’n Bork in Nieuwkuijk. Informatie m.b.t. kaartverkoop en programma volgt.

24 december Animato – Muzikaal verzorgen van de Gezinsviering in de kerk te Nieuwkuijk.