Agenda en Nieuws

29-05-2021

Collecte Cultuurfonds

Door het coronavirus zit ook het lokale culture leven in zwaar weer. Vandaar dat wij als Harmonie De Eendragt van Onsenoort en Nieuwkuijk deze week een mobiele collecte doen, onder de vlag van het Cultuurfonds. Mogen we je om een bijdrage vragen. Zo kunnen we onze activiteiten blijven doen!

10-04-2021

Vacature voorzitter

Vorige week heeft voorzitter André Timmermans besloten terug te treden als voorzitter. Wij vinden het erg jammer dat André zijn functie neerlegt maar we begrijpen zijn besluit en hebben begrip voor zijn vertrek. Door het vertrek van André zijn wij op zoek naar een nieuwe voorzitter.

Wij gaan natuurlijk zelf opzoek maar, wij kunnen natuurlijk wel wat hulp gebruiken. Dus bent u of weet u iemand die enthousiast is om onze harmonie te leiden en een warm hart voor het Nieuwkuijkse verenigingsleven heeft. Meld dit dan bij een van onze leden of mail naar: harmoniedeeendragt@gmail.com

Steun onze sponsoren

Door de Corona crisis hebben sommige van onze sponsoren het erg zwaar. Wij willen iedereen vragen om hun toch te steunen. Enkele van onze sponsoren hebben leuke acties. Zo kun je bij Zaal cafe D’n Bork een speciaal T-shirt kopen dat na de corona crisis recht geeft op twee consumpties. Check de websites of Facebook pagina’s van onze andere sponsoren om te kijken welke acties zij hebben.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.