Agenda en Nieuws

15-9-2021

Harmonie brengt weer Serenade

Dinsdag avond 14 September bracht Harmonie de Eendracht voor her eerst sinds de Corona pandemie weer een Serenade. Echtpaar Kivits werd verrast met een muzikale groet  om hun 60 jarig huwelijksfeest te vieren. Cees Kivits is al vanaf jongs af aan muzikant en al jaren trouw lid van onze Harmonie. Als dank voor het feit dat zijn vrouw hem iedere maandag avond moet missen kreeg zij een bosje bloemen. We wensen het echtpaar nog vele gelukkige jaren samen.

10-04-2021

Vacature voorzitter

Vorige week heeft voorzitter André Timmermans besloten terug te treden als voorzitter. Wij vinden het erg jammer dat André zijn functie neerlegt maar we begrijpen zijn besluit en hebben begrip voor zijn vertrek. Door het vertrek van André zijn wij op zoek naar een nieuwe voorzitter.

Wij gaan natuurlijk zelf opzoek maar, wij kunnen natuurlijk wel wat hulp gebruiken. Dus bent u of weet u iemand die enthousiast is om onze harmonie te leiden en een warm hart voor het Nieuwkuijkse verenigingsleven heeft. Meld dit dan bij een van onze leden of mail naar: harmoniedeeendragt@gmail.com

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.