Orkest

foto4

Harmonie de Eendragt bestaat uit een club actieve, enthousiaste muzikanten. Mede door dit enthousiasme viert onze vereniging in 2015 haar 180 jarig bestaan.

In ons orkest spelen op het moment zo’n 38 muzikanten en sinds kort hebben wij ook weer een aantal actieve jeugdleden. Onze jongste muzikant is 9 jaar en dan gaan we door tot 70+. Het orkest staat onder leiding van Menno Bats, onder zijn leiding brengen wij ieder concert weer een gevarieerd programma ten gehore dat zowel door de jeugd als de wat oudere toehoorder als leuk ervaren wordt.

In het kader van ons 180-jarig bestaan organiseerde de vereniging in 2015 een aantal leuke activiteiten. Wij hopen dat mede door het organiseren van deze activiteiten zowel de jeugd als volwassenen weer enthousiast is geworden om te komen spelen in ons orkest. Benieuwd wat wij op de lessenaar hebben staan kijk eens bij ons repertoire of bezoek onze repetitie.

Onze visie voor de komende jaren is om te groeien en ook jeugd weer geïnteresseerd te krijgen zodat wij een goede basis hebben voor de toekomst. Wij willen als vereniging samen muziek maken en door ieder concert weer met een verrassend programma te komen het publiek te vermaken. 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.