Kuykse Avond 2017!

Kuijkse Avond 2017

Koor ‘Switch’, Cabaretgroep ‘Wè Nou Wir’ en Harmonie De Eendragt waren er maar druk mee, de repetities voor de “Kuykse Avond” die deze drie Nieuwkuijkse verenigingen gezamenlijk hebben gepresenteerd op zaterdagavond 28 mei 2016 in café D’n Bork.

Vanaf 20.00u werd het publiek getrakteerd op sketches, zang, muziek, leuke presentatie en echte Nieuwkuijkse gezelligheid.

Dit gaan we in 2017 dunnetjes overdoen op 16 december.

De exacte inhoud van deze avond gaan wij uiteraard nog niet verklappen. We beloven u dat het weer een gezellige, gevarieerde en fantastische avond zal worden.

Cabaretgroep ‘Wè Nou Wir’ verzorgt jaarlijks een paar hoogstaande gezellige cabaretavonden tijdens de Nieuwkuijkse kermis. Deze avonden worden altijd druk bezocht en de reacties zijn alleen maar lovend. Zang, muziek en (komische) sketches, niks is ‘Wè Nou Wir’ teveel en steevast tot in de puntjes verzorgd.

Zanggroep ‘Switch’ heeft ondanks haar jonge leeftijd al een royale reputatie opgebouwd in Nieukuijk en omstreken. Afgelopen mei hadden zij hun eerste ‘Switch-avond’ welke zeer druk bezocht werd. het programma zat heel goed in elkaar wat resulteerde in lovende woorden van bezoekers van deze avond.

Wij hebben er nu allemaal al enorm veel zin in en kijken er dan ook echt naar uit!

Informatie over kaartverkoop e.d. volgt.